Dubbele mijlpaal voor WaST in gemeente Dinkelland en Tubbergen

WaST bestaat 5 jaar èn onze allereerste klant maakt nog steeds gebruik van onze service. Dat laten wij natuurlijk niet zomaar voorbij gaan! We zijn bij hem op bezoek geweest om hem een mooie bos bloemen te geven.

Meneer wist nog dat hij via de gemeente een brief had ontvangen over de mogelijkheden bij WaST. In overleg met zijn dochter hebben zij besloten om hier gebruik van te maken. Zo hoefde zijn dochter zijn wasgoed niet te verzorgen en dat scheelde natuurlijk tijd en energie. Ook wist meneer nog goed dat hij de allereerste keer vrouwenkleding in plaats van zijn eigen ingeleverde wasgoed terug kreeg, hij moest hier smakelijk om lachen en zei: ‘daar waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt toch?’.

Ondertussen kent meneer onze ‘vaste’ chauffeur al en maken ze, wanneer het uitkomt, even een praatje. Mochten er bijzonderheden zijn waar wij meneer mee kunnen helpen geeft onze chauffeur dit aan ons door. Meneer zegt erg tevreden te zijn met de service van WaST en wij willen hem hartelijk danken voor zijn vertrouwen in ons.

Wij, WaST in gemeente Dinkelland en Tubbergen, halen het vuile wasgoed aan huis op. We labelen, sorteren, wassen, drogen, strijken en vouwen dit op onze eigen locatie in Hezingen en brengen het schone wasgoed weer aan huis terug.

Ondertussen hebben wij 5 jaar ervaring en zijn wij goed gegroeid. Niet alleen in onze eigen gemeente want WaST is nu in meerdere gemeenten door heel Nederland actief.

Wij willen al onze klanten bedanken voor het vertrouwen in ons. Bent u nog geen klant en wenst u meer informatie? Houd onze facebookpagina in de gaten of bel naar 0541 – 297245.