Onze was wordt altijd keurig verzorgd en op tijd geleverd. Wij zijn erg tevreden!

Wassen

Frisgewassen weer in de kast

Lukt het wassen niet meer zelf, of hebt u er geen tijd voor? Dan neemt WaST graag uw was- en strijkwerk van u over.  We halen het op, wassen, strijken, verstellen wat u wilt, en we brengen het frisgewassen en keurig gevouwen binnen enkele dagen weer bij u terug. U hoeft het alleen nog maar in de kast te leggen. Brengt u het liever zelf? Dat kan natuurlijk ook.

We gaan zó voor u aan de slag

U levert uw wasgoed aan per waszak. Eén waszak is ongeveer 1 wastrommel vol.  Als u zich bij ons aanmeldt, nemen we uw wensen en voorkeuren met u door en  vertellen we u wat de kosten zijn. Daarna kunnen we direct voor u aan de slag en hebt u na enkele dagen uw wasgoed weer lekker schoon in huis. Als u dat wenst, kunnen we ook kleding herstellen of verstellen

Anoniem wassen

In onze wasserij wordt uw kleding, handdoeken of beddengoed voor het wassen gemerkt met hetzelfde nummer als uw waszak. Zo kunnen we anoniem uw was doen, en raakt er toch niets kwijt. Daarna gaan we wassen, drogen, strijken en vouwen. 

In drie werkdagen klaar

We kunnen uw was brengen en halen, maar u mag het ook naar een inzamelpunt of onze wasserij brengen. In de regel hebt u uw was binnen drie werkdagen weer schoon in huis. Op onze pagina hoe het werkt vindt u alle mogelijkheden.

De kosten 

Voor €18,- kunt u een volle waszak laten wassen en strijken op onze vaste bezorgdagen. Als u een abonnement afneemt, bent u nog goedkoper uit. Voor inwoners van de gemeente Dinkelland en Tubbergen die vanuit de WMO-regeling huishoudelijke hulp ontvangen, geldt een speciaal tarief van €5,- per waszak. Als 
Sluit Menu