We strijken net als thuis, alles wordt met de hand gedaan.

We strijken net als thuis

Zorgvuldig met de hand

We strijken al uw wasgoed net als thuis, gewoon ouderwets op de plank met de strijkbout. Handdoeken vouwen we, maar al uw kleding, theedoeken en zelfs uw beddengoed wordt zorgvuldig met de hand gestreken. We vergeten ook de boorden en de zomen niet. Alles komt keurig gestreken en op stapeltjes gevouwen weer bij u terug.

Alleen strijken kan ook

Veel van onze klanten kiezen voor de combinatie wassen en strijken. Maar dat hoeft niet. We hebben ook klanten die zelf wassen, maar wel het strijkgoed door ons laten verzorgen. Klanten met weinig vrije tijd die elke dag overhemden dragen bijvoorbeeld. Hoe fijn is het dan dat wij om de paar werkdagen weer die strak gestreken stapel overhemden brengen. U kunt zowel voor wassen en strijken als voor alleen strijken een abonnement nemen. 

Vraag naar de mogelijkheden

Mooi strijken is een kunst. Hebt u een mooie plooirok, die ene speciale galajurk, of gewoon veel mooie kleding? Of vindt u het belangrijk dat uw kleding altijd tip top is verzorgd? Laat ons dan uw kostbare strijkgoed verzorgen. Meld u aan en vraag naar de mogelijkheden. We helpen u graag verder.

 

Sluit Menu